لیست اختراعات فاطمه عمراني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1394/10/01
تاریخ ثبت: 1394/10/01
خلاصه اختراع:

- خلاصه‌اي از توصيف اختراع؛ اين اختراع به منظور ساخت نانو فيبريل هاي پروتئين از منبع مناسب و بدون نياز به خالص سازي بوده است. 1-لنز به صورت تازه از چشم گاو در دماي بين 5 تا 30 درجه جداگرديد و با دقت پاكسازي وبا آب شستشو گرديدو بدون هيچ مرحله خالص سازي براي ساخت نانوفيبريل استفاده گرديد 2-در محلول اسيدي با pH بين 1.5 تا 5 حاوي نمك NaClبا غلظت بين 10 تا 50 ميلي مولار در انكوباتور به مدت مشخص كمتر از يك روز با دور ثابت و دماي بين 20 تا 50 درجه چرخانده شد. 3- شدت ميزان ساخت نانوفيبريل هاي پروتئيني با روشهاي استاندارد سنجيده شد.در اين مرحله هيچ تغليظ سازي صورت نميگيرد. 4- نمونه تهيه شده براي انجام ازمايشات بعدي بدون اضافه نمودن ماده نگهدارنده اي در دماي 4 درجه نگهداري گرديد. 5- از نمونه براي آناليز ساختاري تصاوير AFM تهيه گرديدو همچنين براي سنجش ميزان يا شدت فيبريلاسيون از ازمون فلوريمتري با استفاده از فلوروفور استاندارد تيوفلاوين تي استفاده گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/12/01
مالک/مالکان: فاطمه عمراني فر
تاریخ ثبت: 1395/07/12
خلاصه اختراع:

بدليل گراني فراورده هاي پروتئيني حيواني،غني سازي نان باحبوبات مي تواند بهترين گزينه براي جلوگيري از سوتغذيه در اقشار آسيب پذير جامعه باشد. عليرغم مطالعات انجام شده درباره افزودن آردحبوباتي مثل نخود،لوبيا و باقلا در محصولاتي مثل نان بدليل تاثيرمنفي افزودن آردحبوبات برخصوصيات ارگانولپتيكي و تكنولوژيكي نان هاي حجيم و نيمه حجيم ازجمله(ايجاد سفتي بافت،كاهش حجم،تناسب شكل و قابليت جويدن و عدم پذيرش مصرف كننده)تمامي اين طرح ها درعرصه صنعتي،تجاري وحتي تحقيقاتي با شكست مواجه شده بودند و استفاده ازحبوبات دركنار غلات تنها درحد يك توصيه غذايي يا خوردن حبوبات پخته همراه نان باقي مانده بود. براي برطرف كردن مشكلات تكنولوژيكي غني سازي نان با آردحبوبات ايده بكارگيري گلوتن به همراه آردحبوبات براي اولين باردر سطح جهان بانجام رسيد. ازميان حبوبات نيز دال عدس علاوه بر برطرف كردن كمبود اسيدآمينه ليزين در نان، بدليل وجود مقادير بالاي بتاكارتن،فيبر،املاح،ويتامين ها و كربوهيدراتهاي پريبيوتيك بمنظور غني سازي نان انتخاب شد. از لحاظ حسي ودستگاهي بترتيب نانهاي حاوي20% آرد دال عدس و6% گلوتن و سپس10% آرد دال عدس و4% گلوتن بيشترين امتياز و حتي در برخي موارد بالاتر ازشاهدداشتند و به عنوان تيمارهاي بهينه معرفي شدند. بطوريكه نمونه هاي20% آرد دال عدس و6% گلوتن موجب افزايش65%پروتئين، 93% آهن، 57%روي، 385%بتاكاروتن و 103%فيبر شدند.

موارد یافت شده: 2